secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Facultatea de Administrație și Afaceri (FAA) a Universității din București a găzduit, în perioada 31 mai – 1 iunie 2024, cea de-a XVIII-a ediţie a Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare, la care au participat studenți de la ciclurile de licență și master de la universități din întreaga țară.

În perioada 19 - 21.04.2024 o echipă de studenţi de la programul de studii de licenţă “Administraţie publică” din cadrul Facultăţii de Administraţie şi Afaceri, sub coordonarea dnei. Conf.univ.dr. Anca Monica ARDELEANU, a participat la cea de-a doua ediţie a evenimentului “ACADEMIA DE JOBURI. Funcţia publică europeană - oportunitate pentru o carieră de succes”, organizat de Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava cu sprijinul Ministerului Educaţiei.

 

Eveniment în cadrul programului de master - Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor - si a programului de licență Marketing

 

În data de 8 Mai 2022, în cadrul Atelierului Digital Google, a avut loc Workshop-ul "EcomMasters și Campanii PPC Google", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv) și a programuui de licență Marketing (www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice despre promovarea online, strategii de marketing adaptate anului 2022 și campanii PPC Google.

Pagina 1 din 6

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.