secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

 

În data de 6 Aprilie 2023, ora 16,   va avea loc la Decanat, Workshop-ul "Tehnologia digitală și societatea. Noi Provocări!"

 Prezentări:

1. Digitalizare și sustenabilitate în industria textilă - conf. univ. dr. Cornelia Nistor, lector univ. dr. Radu Herman
2. Provocările utilizării inteligenței artificiale (chatbots) în activitatea didactică - conf. univ. dr. Marius Jula
3. Metaverse, marketing digital si pedagogii inovative - conf. univ. dr. Cosmin Olteanu
4. Implicațiile etice ale tehnologiei de inteligență artificială și perspectivele asupra capitalului uman - lector univ. dr. Ioana Julieta Josan
5. Promovarea în mediul online și provocările folosirii inteligenței artificiale - Anca Luiza Hoțoi - CEO Performance Target -  Digital Marketing Agency

 

Eveniment în cadrul programului de master - Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor - si a programului de licență Marketing

 

În data de 8 Mai 2022, în cadrul Atelierului Digital Google, a avut loc Workshop-ul "EcomMasters și Campanii PPC Google", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv) și a programuui de licență Marketing (www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice despre promovarea online, strategii de marketing adaptate anului 2022 și campanii PPC Google.

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 25 – 27 Iunie 2021, la Centrul de Conferințe al Universității din București de la Sinaia – Cumpătu, a avut loc Workshop-ul "Marketing Strategic, Campanii PPC, Inteligență Artificială și CRM", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind promovarea online in pandemie.

 

Eveniment în cadrul programului de master - Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor - si a programului de licență Marketing

 

În data de 19 Aprilie 2021, în cadrul Atelierului Digital Google, a avut loc Workshop-ul "Atelier Digital Google si WiseVoice ", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv) și a programuui de licență Marketing (www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice despre promovarea online, campanii PPC Google și asistentii cu inteligentă artificială.

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 2 – 5 Iulie 2020, în cadrul centrului de conferințe al Hotel Plutitor Splendid - Delta Dunării, a avut loc Workshop-ul "Marketing Strategic, Turism și Inteligență Artificială", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind inteligența  artificială și promovarea online.

Pagina 1 din 6

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.