secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

CSOLUB 9th INTERNATIONAL CONFERENCE

"Business Challenges in the 21st Century"

 
Centre for Organisational Strategies and Leadership (CSOL-UB)

University of Bucharest

December 10th, 2021
Bucharest
 

We are pleased to invite you to the 9th edition of the International Conference of the Centre for Organisational Strategies and Leadership, Faculty of Administration and Business – University of Bucharest (CSOL-UB), entitled “Business Challenges in the 21st Century”, meant to put altogether specialists coming from various fields of activity: academic, business, cultural, political, social and others.
 
The papers should comply with the requirements  Authors Guidelines posted on 
The length of the paper should be between 4 and 6 pages. 
 
The deadline for sending the paper: 07.12.2021.
 
The members of the Organizing Committee are the following: Paul Marinescu, Sorin-George Toma, Ionut Constantin, Cosmin Olteanu, Catalin Gradinaru.
 

New Trends in Sustainable Business and Consumption

4 - 6 June 2020, The University of Messina, Italy

The Association for Innovation and Quality in Sustainable Business, BASIQ, kindly invites you to the international conference "New Trends in Sustainable Business and Consumption", a theme of interest for many of you.
The conference is an opportunity for new knowledge contributions, exchange of ideas and experiences, initiation of new collaborations and lasting partnerships.

Business Days - Decembrie 2019 - https://www.businessdays.ro/evenimente/bucuresti-business-days-11-12-decembrie-2019

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ) și de la specializarea Marketing ( www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat la cea mai importantă serie de evenimente pentru Antreprenoriat și Marketing Digital .  Aceștia au participat la toate conferințele și workshopurile evenimentului și apoi au aplicat la ore notiunile prezentate.

 Temele evenimentelor Business Days sunt alese pe baza unor cercetari de piata si sunt validate de comisii de specialisti pe fiecare din urmatoarele arii principale:

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 1 – 3 Noiembie 2019, la Centrul de Conferințe al Universității din București de la Sinaia – Cumpătu, a avut loc Workshop-ul "Marketing Strategic, Geomarketing, Inteligență Artificială și Asigurări ", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind inteligența  artificială și promovarea online.

Studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat la realizare unor campanii inteligente de marketing, privind evenimentul Haloween ca tema principala de atragere a clienților. 

La această campanie, au avut ca tema principală, folosirea informațiilor primite la Summitul GPEC 2019. 

 

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat la cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce & Marketing Online din România și Europa Centrală și de Est.  Aceștia au participat la toate evenimentului summitului și apoi au aplicat la ore notiunile prezentate.

GPeC înseamnă două ediții de Conferință GPeC SUMMIT în fiecare an, Speakeri și Conținut Premium, E-Commerce Expo, Masterclasses, Workshops, Networking cu peste 2.000 de participanți anual, Competiția Magazinelor Online, Cursuri de E-Commerce și Marketing Online, Comunitate, Resurse Utile tuturor celor care activează în E-Commerce și, evident, Gala Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Online Românesc.

 

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ) și de la specializarea Marketing de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat ca voluntari la organizarea Summitului GPEC 2019, evenimentul cu cele mai importante conferințe și workshopuri din E-Commerce și Marketing Online, din România și Europa Centrală și de Est.  

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv )  de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au avut plăcerea de a participa la o vizită de lucru la Aeroclubul Teritorial  "Aurel Vlaicu" București, unde au învățat lucruri noi despre activitățile de marketing ale Aeroclubului, despre istoria aviatică a acestuia dar au și vizitat hangarele unde au văzut diverse aeronave, atât cu motor, cât și fără motor (planoare).

În incinta hangarelor au văzut planoarele celor de la White Wings, aeronavele de acrobație cu care zboară cei de la Hawks Of Romania, dar si alte aeronave de antrenament și școală. Aceștia le-au spus studenților și despre cursurile organizate de Aeroclubul României. Atât cursurile teoretice, cât și cele practice, au în vedere obținerea licențelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate. Aeroclubul României oferă posibilitatea efectuării gratuite a cursurilor pentru pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial.

Mulțumim pe această cale domnilor Niculae Gheorghe (Sef Serviciu Operațiuni Sol), Nicolae Cosmin (Comandant Adjunct al Aeroclubului Teritorial  "Aurel Vlaicu" București) și George Rotaru (directorul Aeroclubului României, unul dintre cei mai buni piloți de acrobație pe care îi are România).

Pagina 1 din 5

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.