secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

PROGRAMUL DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ

ADMINISTRAREA AFACERILOR

Coordonatori Administrarea Afacerilor:
 

Conf.univ.dr Camelia COJOCARU
Conf.univ.dr. Ana Maria GRIGORE

             Administrarea Afacerilor reprezintă o structură de licenţă din domeniul de studii Administrarea Afacerilor şi face parte din domeniul fundamental Economic.

            Studenţii de la specializarea Administrarea Afacerilor devin licenţiaţi în Ştiinţe Economice şi vor putea lucra în calitate de economişti în orice domeniu al pieţei muncii.

            Scopul specializării Administrarea Afacerilor este de a se integra în structura Facultăţii de Administraţie şi Afaceri ca o entitate stabilă şi performantă, orientată continuu către dobândirea de către studenţi de cunoştinţe, aptitudini şi competenţe necesare construirii unei cariere de succes în domeniul economic; specializarea urmăreşte promovarea unui sistem de învăţământ de calitate, interactiv şi inovativ, fundamentat pe abordarea practică şi pe cercetarea ştiinţifică, pe încurajarea modului de gândire independent şi anticipativ.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.