secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

 

 

 

 

 

 DESCARCĂ PLIANT ADMITERE
 

Preînscriere:  https://forms.gle/ZKk6VSU1zj3491Hx5

 ( Preînscrierea ne anunță de interesului dumneavoastră pentru specializarea MK și ne dă posibilitatea să vă furnizăm informații suplimentare despre admitere și evenimentele specializării)

Coordonatori Marketing:

Conf.univ.dr Cosmin OLTEANU
Prof.univ.dr. Camelia SURUGIU

Specializare acreditată.

Programul de studii, care funcționează din 2009, pregăteşte studenţi ce vor dobândi capacitate de analiză, sinteză, monitorizare şi gestionare a portofoliului de produse pe clienţi, abilităţi de culegere, prelucrare şi analiză preliminară a informaţiilor de marketing, identificarea activităţilor specifice de marketing din cadrul organizaţiei, abilități de elaborare a materialelor promoţionale.
 
1.      CURSURI
Planul de învățământ, întocmit în conformitate cu indicatorii și standardele ARACIS, cuprinde discipline fundamentale, de domeniu, de specialitate și complementare prin care ne propunem să adaptăm oferta educațională la cerințele pieței muncii din punct de vedere al competențelor și al calificărilor necesare. Astfel, se poate observa că în oferta educațională se regăsesc următoarele discipline:

-  Economia întreprinderii;
-  Statistică în SPSS;
-  Marketing;
-  Baze de date în marketing;
-  Comportamentul consumatorului;
-  Cercetări de marketing;
-  Marketingul micilor afaceri;
-  Tehnici promoționale;
-  Cybermarketing;
-  Marketing internaţional;
-  Business to business marketing;
-  Marketing direct.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.