secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, organizată de Facultatea de Administrație și Afaceri (FAA) din cadrul Universității din București, sub egida AFER

Facultatea de Administrație și Afaceri (FAA) a Universității din București a găzduit, în perioada 31 mai – 1 iunie 2024, cea de-a XVIII-a ediţie a Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare, la care au participat studenți de la ciclurile de licență și master de la universități din întreaga țară.

Alături de organizatori și invitați au fost în prezidiu următorii, care au luat cuvântul și i-au întâmpinat pe cei aproximativ 100 de participanți, studenții și profesori:

- dl. Prof.univ.dr Marian PREDA - Rectorul Universității din București
- dl. Conf.univ.dr Nicolae Marius JULA - Decanul Facultății de Administrație și Afaceri
- dna. Conf.univ.dr. Anca Monica ARDELEANU - Prodecan al Facultății de Administrație și Afaceri
- dl. Conf.univ.dr. Ioan Radu PETRARIU- Director Executiv al AFER
- dna. Prof.univ.dr Raluca LĂDARU - reprezentant al Institutului de Studii Financiare

 La competiție,  Rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda, a adresat participanților cuvântul de deschidere.

Competiția, care s-a adresat studenților înregistrați la ciclurile licenţă şi master, a numărat 98 de studenți participanți de la Universitatea din Bucureşti, Academia de Studii Economice Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea „Valahia” din Târgovişte și Universitatea din Oradea. În total, în cadrul secțiunii Licență, cu cele două subsecțiuni ale sale – Economie și Administrarea Afacerilor –, au fost susținute 46 de lucrări, iar la secțiunea Master, 27 de lucrări.

Asociaţia Facultăţilor de Economie din România este o asociaţie profesional-ştiinţifică care urmărește să contribuie la integrarea României în Spaţiul European al Învăţământului şi Cercetării. Asociația militează consecvent pentru sporirea calitativă a procesului didactic și de cercetare din structurile instituţionale ale învăţământului superior economic din ţara noastră în așa fel încât, prin conţinutul activităţilor desfăşurate, să asigure creşterea competenţei profesionale a absolvenţilor din domeniu, corespunzător cu exigenţele mereu sporite ale mediului economic şi social, naţional şi internaţional.

Facultatea de Administraţie şi Afaceri este membră AFER şi participă împreună cu ceilalţi membri la îndeplinirea misiunii şi obiectivelor AFER. Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare (ONEF) este organizată în fiecare an de AFER în colaborare cu o facultate membră a asociaţiei.

 

https://unibuc.ro/olimpiada-nationala-a-economistilor-in-formare-organizata-de-asociatia-facultatilor-de-economie-din-romania-cu-gazduirea-faa/

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.