secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Coordonatori Cibernetică Economică:
 

Prof.univ.dr Bogdan OANCEA 

Conf.univ.dr. Ștefan-Alexandru IONESCU

 

PREZENTAREA PROGRAMULUI CIBERNETICA ECONOMICA

 

Informația si cunoștințele stau la fundamentul societății moderne. Asistam astăzi la o revoluție a datelor, disponibilitatea din ce in ce mai mare a datelor fiind o tendința de relevanță majoră pentru orice organizație economica.

Capacitatea de a analiza aceste date și de a răspunde nevoilor de planificare si de dezvoltare a organizațiilor economice, capacitatea de a dezvolta instrumente care sa fie capabile sa producă cunoștințe noi pe baza analizei volumului uriaș de date existente in prezent se regăsesc pe lista competențelor oricărui absolvent din domeniul Ciberneticii Economice.

Indiferent că un absolvent intenționează să își deschidă propria afacere, să lucreze pentru o companie deja existentă sau sa lucreze pentru o instituție publica cu rol in elaborarea politicilor macroeconomice, o diplomă în domeniul Ciberneticii Economice reprezintă o premisă esențială a formării și dezvoltării abilităților de analist.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.