secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Informații generale Universitatea din București:  https://doctorat.unibuc.ro/studii-universitare-de-doctorat/

I.VIZIUNE: educație doctorală de cea mai bună calitate în domeniul Administrației Publice și servicii publice de cea mai bună calitate pentru România

 Credem cu tărie că România este în proces de tranziție către o națiune europeană modernă, cu educație universitară de calitate și servicii publice de calitate superioară. Ne dorim ca în viitor România să se poată mândri cu unul dintre cele mai moderne și eficiente servicii publice din Uniunea Europeană.

 II.MISIUNE: să educăm generațiile următoare de cadre universitare și elita angajaților din sistemul public în spiritul competenței și profesionalismului

 Pentru a ne îndeplini viziunea și aspirațiile, suntem hotărâți să investim din greu în educație riguroasă și exigentă care va deschide noi drumuri și va reconfigura mediul academic. Înțelegem că suntem de asemenea responsabili să educăm elita angajaților care la rândul lor vor reconfigura serviciile administrative, ducându-le la un nivel superior.

 III.VALORI: competență profesională, dedicare, integritate, racordarea la societate și tărie de caracter

 Îndeplinirea viziunii și misiunii se bazează pe un set de valori principale pe care le considerăm esențiale:

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.