secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Evenimentul “ACADEMIA DE JOBURI. Funcţia publică europeană - oportunitate pentru o carieră de succes”

În perioada 19 - 21.04.2024 o echipă de studenţi de la programul de studii de licenţă “Administraţie publică” din cadrul Facultăţii de Administraţie şi Afaceri, sub coordonarea dnei. Conf.univ.dr. Anca Monica ARDELEANU, a participat la cea de-a doua ediţie a evenimentului “ACADEMIA DE JOBURI. Funcţia publică europeană - oportunitate pentru o carieră de succes”, organizat de Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava cu sprijinul Ministerului Educaţiei.


În deschiderea evenimentului a luat cuvântul dl Prof. univ. dr. Mihai DIMIAN, Rectorul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, iar pe parcursul dezbaterilor studenţii din mai multe centre universitare din ţară au putut dialoga cu o serie de reprezentanţi ai instituţiilor europene, precum şi cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. De asemenea, studenţii au prezentat lucrări pe tematica evenimentului.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.