secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

 DOMENIUL: Științe Administrative

Coordonator Master:

Conf.Univ.Dr. Vladimir-Codrin IONESCU


DESCARCĂ PLIANT ADMITERE

 

SCURTĂ PREZENTARE

 

Misiunea programului de studii universitare de master „Administraţie Publică şi Eficienţa Sistemului Administrativ” este de a forma specialişti cu multiple competenţe în domeniul administraţiei publice, personal managerial şi de execuţie în autorităţile şi instituţiile publice de la nivel central şi local. Conceput şi elaborat potrivit criteriilor, standardelor şi indicatorilor de performanţă stabiliţi prin metodologia de evaluare a Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), acest Program reprezintă ciclul al doilea de studii universitare în domeniul ştiinţelor administrative şi asigură aprofundarea cunoştinţelor şi a competenţelor dobândite pe parcursul celor trei ani ai Programului de studii universitare de licenţă.

 

Obiective ale Programului de master

 

  • Formarea de specialişti de înaltă calificare în sfera administraţiei publice;
  • Crearea de competenţe în domeniul administraţiei publice prin organizarea de cursuri la discipline de aprofundare şi de specialitate;
  • Dezvoltarea activităţilor de cercetare ştiinţifică;
  • Racordarea permanentă la standardele europene şi internaţionale;
  • Acordarea de diplome şi certificate de studii recunoscute la nivel naţional şi internaţional;
  • Perfectarea unor parteneriate cu universităţi din ţară şi din străinătate.

 

Durata studiilor - 4 semestre (2 ani)

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.