secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

 

Eveniment în cadrul programului de master - Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor - si a programului de licență Marketing

 

În data de 8 Mai 2022, în cadrul Atelierului Digital Google, a avut loc Workshop-ul "EcomMasters și Campanii PPC Google", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv) și a programuui de licență Marketing (www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice despre promovarea online, strategii de marketing adaptate anului 2022 și campanii PPC Google.

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 25 – 27 Iunie 2021, la Centrul de Conferințe al Universității din București de la Sinaia – Cumpătu, a avut loc Workshop-ul "Marketing Strategic, Campanii PPC, Inteligență Artificială și CRM", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind promovarea online in pandemie.

 

Eveniment în cadrul programului de master - Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor - si a programului de licență Marketing

 

În data de 19 Aprilie 2021, în cadrul Atelierului Digital Google, a avut loc Workshop-ul "Atelier Digital Google si WiseVoice ", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv) și a programuui de licență Marketing (www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice despre promovarea online, campanii PPC Google și asistentii cu inteligentă artificială.

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 2 – 5 Iulie 2020, în cadrul centrului de conferințe al Hotel Plutitor Splendid - Delta Dunării, a avut loc Workshop-ul "Marketing Strategic, Turism și Inteligență Artificială", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind inteligența  artificială și promovarea online.

Business Days - Decembrie 2019 - https://www.businessdays.ro/evenimente/bucuresti-business-days-11-12-decembrie-2019

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ) și de la specializarea Marketing ( www.faa.ro/mk ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat la cea mai importantă serie de evenimente pentru Antreprenoriat și Marketing Digital .  Aceștia au participat la toate conferințele și workshopurile evenimentului și apoi au aplicat la ore notiunile prezentate.

 Temele evenimentelor Business Days sunt alese pe baza unor cercetari de piata si sunt validate de comisii de specialisti pe fiecare din urmatoarele arii principale:

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 1 – 3 Noiembie 2019, la Centrul de Conferințe al Universității din București de la Sinaia – Cumpătu, a avut loc Workshop-ul "Marketing Strategic, Geomarketing, Inteligență Artificială și Asigurări ", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind inteligența  artificială și promovarea online.

Studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat la realizare unor campanii inteligente de marketing, privind evenimentul Haloween ca tema principala de atragere a clienților. 

La această campanie, au avut ca tema principală, folosirea informațiilor primite la Summitul GPEC 2019. 

 

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ), de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat la cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce & Marketing Online din România și Europa Centrală și de Est.  Aceștia au participat la toate evenimentului summitului și apoi au aplicat la ore notiunile prezentate.

GPeC înseamnă două ediții de Conferință GPeC SUMMIT în fiecare an, Speakeri și Conținut Premium, E-Commerce Expo, Masterclasses, Workshops, Networking cu peste 2.000 de participanți anual, Competiția Magazinelor Online, Cursuri de E-Commerce și Marketing Online, Comunitate, Resurse Utile tuturor celor care activează în E-Commerce și, evident, Gala Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Online Românesc.

 

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv ) și de la specializarea Marketing de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au participat ca voluntari la organizarea Summitului GPEC 2019, evenimentul cu cele mai importante conferințe și workshopuri din E-Commerce și Marketing Online, din România și Europa Centrală și de Est. 

O parte din studenții de la masterul “Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor” ( www.faa.ro/msmv )  de la Facultatea de Administrație și Afaceri, au avut plăcerea de a participa la o vizită de lucru la Aeroclubul Teritorial  "Aurel Vlaicu" București, unde au învățat lucruri noi despre activitățile de marketing ale Aeroclubului, despre istoria aviatică a acestuia dar au și vizitat hangarele unde au văzut diverse aeronave, atât cu motor, cât și fără motor (planoare).

În incinta hangarelor au văzut planoarele celor de la White Wings, aeronavele de acrobație cu care zboară cei de la Hawks Of Romania, dar si alte aeronave de antrenament și școală. Aceștia le-au spus studenților și despre cursurile organizate de Aeroclubul României. Atât cursurile teoretice, cât și cele practice, au în vedere obținerea licențelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate. Aeroclubul României oferă posibilitatea efectuării gratuite a cursurilor pentru pentru disciplinele planorism, paraşutism, şi avion ultrauşor, în limita locurilor disponibile în fiecare Aeroclub Teritorial.

Mulțumim pe această cale domnilor Niculae Gheorghe (Sef Serviciu Operațiuni Sol), Nicolae Cosmin (Comandant Adjunct al Aeroclubului Teritorial  "Aurel Vlaicu" București) și George Rotaru (directorul Aeroclubului României, unul dintre cei mai buni piloți de acrobație pe care îi are România).

 

Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 31 Mai – 2 Iunie 2019, la Centrul de Conferințe al Universității din București de la Sinaia – Cumpătu, a avut loc Workshop-ul "Marketing strategic, Geomarketing și Asigurări", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenți, profesori și antreprenori, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind promovarea online și dimensiunea spațială a marketingului.

Conferința: Condusul defensiv vs Studentul 2.0

Eveniment: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

La Facultatea de Administrație și Afaceri, în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor ( www.faa.ro/msmv ) și a programului de licență Marketing ( www.faa.ro/mk ) , a avut loc Conferința cu tema : Condusul defensiv vs Studentul 2.0

La Facultatea de Administrație și Afaceri, în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor ( www.faa.ro/msmv ) și a programului de licență Marketing ( www.faa.ro/mk ) , a avut loc Workshopul cu tema : #OPSEC și Marketing Digital 2.0

     Studenți și persoane preocupate de siguranța cibernetică au aflat de la cercetători în securitate cibernetică, cum să se protejeze atât în viața privată, cât și la job, de atacurile cibernetice / hacking.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.