secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

SmartFIN@ISF - Seminarul de Perfecționare Vocațională a fost găzduit de Facultatea de Administrație și Afaceri pentru a treia oară - Aprilie 2024

 

Cu ocazia Zilei educației Financiare, FAA-UB a fost gazda celui de-al treilea seminar dedicat studenților noștri.

Alături de partenerul nostru, Institutul de Studii Financiare, ne propunem să punem umărul în ceea ce privește atât educația în general, prin programele noastre universitare, cât și în ceea ce privește educația financiară, în particular.

Facultatea de Administrare a Afacerilor prin intermediul domnului Decan conf.univ.dr. Nicolae-Marius JULA, al domnului Prorector, prof.univ.dr. Răzvan Mihai PAPUC și al domnului lect.univ.dr. Cătălin GRĂDINARU duce mai departe un parteneriat roditor alături de Institutul de Studii Financiare prin care studenții noștri se familiarizează cu piețele financiare nebancare și înțeleg necesitatea educației financiare.

Aproximativ 80 de studenți au luat parte la cel de-al treilea seminar de acest gen, unde specialiști ai piețelor reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară au explicat ce este educația financiară și ce rol are în societate, dar și noțiuni de bază în ceea ce privește investițiile pe piața de capital, respectiv comportamentul investitorului.

Invitații noștri au fost:

  • Dan POPOVICI- CEO OTP Asset Management România SAI SA;
  • Claudia CONSTANTINESCU – Specialist educație financiară din cadrul Institutului de Studii Financiare;
  • Ieronim ȘTEFAN – Coordonatorul departamentului de educație financiară din cadrul ISF.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.