secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Licență și Master - Acces la cursuri online - Activare cont Office 365, platforma de e-learning Moodle UB și acces la Carnetul online al Studentului

 

 Activare cont Office 365 

 

În calitate de student al Universității din București, aveți un cont de e-mail instituțional în platforma Microsoft 365 care certifică apartenența la comunitatea de elită a Universității din București.


Pentru activarea contului de e-mail instituțional, vă rugăm să aveți în vedere următoarele date de acces:


Nume complet student: Prenume, Nume      sau      Prenume 1, Prenume2, Nume
Link acces: https://office.com
Cont email instituțional Microsoft 365: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   sau  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Parola: seria (cu majuscule) și numărul cârții de identitate (fără spațiu între acestea) urmate de caracterul * (ex: RR123456*)


Atenție! Numele complet, seria și numărul cărții de identitate așa cum au fost completate/ declarate de candidați în aplicația de admitere.

 

    Intrați la https://office.com și vă autentificați (activați contul instituțional) cu: Utilizator:  adresa de email instituțională iar la Parolă: seria CInumărul CI și semnul * Exemplu AB123456*. Seria și numarul CI sunt cele din Cartea de Identitate.

Dacă nu reușiți conectarea după primele două încercări, trebuie să trimiteți un email și la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  unde să explicați că nu funcționeaza autentificarea la Office 365. ATENȚIE: La prima autentificare (adica la activarea contului) vi se cere obligatoriu, schimbarea parolei. Trebuie sa o țineți minte și să adaugați metode alternative de recuperare a acesteia (numar telefon mobil și adresa de email personala)

Ghid acces cont Microsfot Office 365

Ghid setare recuperare parola Microsoft 365

 

Atenție!  În cazul în care aveți contul de Office 365 blocat , trebuie sa trimiteti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și la   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde să explicați că aveți contul blocat  Atenție că trebuie sa specificați obligatoriu în email: Facultatea, Specializarea/Programul de Licență/Master, Anul de studii, Semestrul, Discipina.

 

 

Aplicația de elearning Moodle UB - cursuri, seminarii și laboratoare 

 

     Accesați Moodle UB prin tastarea adresei web https://moodle.unibuc.ro/  Pentru a accesa cursurile alocate dumneavoastră, conform planului de învățământ, click pe Autentificare, click pe ultimul buton din dreapta jos, Autentifica-te folosind contul Office 365 sau direct la link-ul:  https://moodle.unibuc.ro/auth/oidc/

Atenție! În cazul în care vă autentificați la Moodle, dar nu vedeți cursurile dumneavoastră, trebuie sa trimiteti un email și la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde să explicați că  nu vedeți cursurile alocate în Moodle și să fiți realocați la ele. Atenție că trebuie sa specificați obligatoriu în email: Facultatea, Specializarea/Programul de Licență/Master, Anul de studii/Semestrul/Discipina.

 Atenție!  Dacă nu ati activat contul de Office 365, nu vă puteți autentifica și nu puteți intra in Moodle UB, să vizualizați conținutul cursurilor.

 

Aplicația UMS Carnetul online al Studentului 

 

  Accesați UMS Carnetul Studentului prin tastarea adresei web  https://carnet.unibuc.ro  

Aici o sa aflați situația scolară, taxele etc.

 

Credențilele sunt identice cu cele de la Office 365.

 

 

Atenție! Dacă nu puteți accesa carnetul studentului, trimiteți email la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde să explicați ce nu funcționează.

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.