secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Cerc AERS - "Spune Da comertului online" - 15.03.2018

Joi 15.03.2018, cercul studentesc "Afaceri, Etica si Responsabilitate sociala" (AERS) al Facultatii de Administratie si Afaceri (FAA), Universitatea din Bucuresti si studentii anului II din cadrul programului de masterat "Business Consulting" au organizat impreuna cu Asociatia  Pro Consumatori (APC) o masa rotunda cu tema "Spune Da comertului online"cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor.  APC a fost reprezentata de dl. conf. univ. dr. Costel Stanciu, presedintele asociatiei. Participantii au împărtășit celor prezenți opinii despre practicile din comerțul online, drepturile și beneficiile consumatorilor de comerț online, certificarea magazinelor online, precum și plata cu cardul, procedura refuzului la plată și garanția europeană a produselor achiziționate online.

Asociaţia Pro Consumatori este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, înfiinţată încă din anul 1990, care are ca principal obiectiv apărarea, promovarea şi reprezentarea prin toate mijloacele legale ale drepturilor şi intereselor consumatorilor în raporturile cu agenţii economici şi instituţiile statului. La nivel naţional APC a fost recunoscută prin HG nr. 1106/2005 ca fiind de utilitate publică. Asociaţia se bucură de recunoaştere  naţională, fiind membră în diverse structuri naţionale („Comisia Interministerială pentru Supravegherea Pieţei Produselor şi Serviciilor si Protecția Consumatorilor”, „Comisia pentru Securitatea Produselor” şi „Comisia pentru Clauze Abuzive”), cât şi internaţională, fiind membră a Organizaţiei Mondiale a Consumatorilor „Consumers International”, cu sediul la Londra, a Organizaţiei Europene a Consumatorilor (B.E.U.C.), Bruxellex, Belgia, a Dialogului TransOceanic al Consumatorilor – TACD şi a International Consumer Research and Testing din Marea Britanie.

 
 
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
coordonatori cerc studentesc AERS, FAA-UB
 
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.