secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Noi nu suntem indiferenţi, noi suntem prietenii voştri - Decembrie 2013

Proiectul naţional "Noi nu suntem indiferenţi, noi suntem prietenii voştri !", în cadrul căruia Facultatea de Administraţie şi Afaceri (FAA), Universitatea din Bucureşti este parteneră alături de Şcoala Profesionala Speciala (SPS fosta SAM) nr. 3 Bucureşti, se află in cel de-al cincilea său an de existenţă.

Pe data de 05.12.2013, cu putin inainte de venirea lui Moş Nicolae, FAA a donat prin intermediul cercului studentesc "Afaceri, Etica si Responsabilitate sociala" (AERS) 33 de pachete cu ajutoare (in valoare de circa 80 lei fiecare) elevilor cu dizabilităţi şi foarte săraci care studiază la SPS nr. 3. Domnul profesor Eugen Irimia, din partea SPS nr. 3, si domnii profesori Sorin-George Toma si Paul Marinescu, din partea FAA, au multumit tuturor celor implicaţi (cadre didactice, studenţi şi personal administrativ FAA), care au dovedit încă odată că sunt capabili să-i ajute pe aceşti tineri năpăstuiţi.

 
Va mulţumim tuturor.

Cu prietenie,
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
 
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.