secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Cerc AERS - donatie Parohia Sf. Ilie Grant - 30.03.2018

Cu ocazia sarbatoririi Sfintelor Pasti 2018, cercul studentesc "Afaceri, etica si responsabilitate sociala" (AERS) din cadrul Facultatii de Administratie si Afaceri (FAA), Universitatea din Bucuresti (UB), a donat 35 de paini, 6 cozonaci si 33 de saci cu imbracaminte, incaltaminte, paturi, carti si jucarii pentru familiile nevoiase din cartierul bucurestean Crangasi. Donatia a fost efectuata de reprezentantii cercului AERS vineri 30.03.2018 la Parohia Sf. Ilie Grant din cartierul Crangasi, iar bunurile au fost distribuite celor aflati in nevoie de catre parintele paroh. Parintele paroh Atanasie Tanasache Costea si parintele Petru Comsa au multumit tuturor membrilor cercului AERS care s-au implicat in aceasta actiune si diversilor donatori. 
 
Cercul AERS multumeste pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune caritabila si tuturor donatorilor (cadre didactice, studenti si alte persoane fizice).
 
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.