secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Slider

Donatie cerc AERS la asociatia MIA's children 15.10.2019

Cercul studențesc "Afaceri, etică si responsabilitate socială" (AERS-http://faa.ro/index.php/responsabilitate-socialaFacultatea de Administraţie şi Afaceri , Universitatea din Bucureşti) din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri (FAA), Universitatea din București (UB), a donat produse alimentare (ulei, faina, zahar, bulion, branza, carne, malai, compoturi, dulciuri, etc.) in valoare de circa 1600 lei celor peste 40 de copii aflați în grija Asociației Mia's Children (http://mias-children.ro/) cu prilejul sarbatoririi Sf. Cuv. Parascheva de la Iasi.

Donația a fost efectuată marti 15.10.2019 de către reprezentantul cercului AERS, prof. univ. dr. Sorin-George Toma, și de catre dl. ing. Adrian-Ion Toma, la sediul asociației din strada Drumul Bacriului, nr. 44C, sat Roșu, comuna Chiajna, judetul Ilfov.
 
Asociația Mia's Children (Mia's Children) a fost înființată ca entitate juridică română în anul 2001 de către doamna Mia Scarlat pentru a ajuta copiii aflați în dificultate să îşi construiască vieţi mai bune, departe de sărăcie, abuzuri, prostituţie, abandon şi droguri în România. Doamna Scarlat a mulțumit cercului AERS pentru ajutorul oferit cu regularitate, iar buna dispoziție a fost asigurată de mascota asociației, cățelul Toby.
 
Cercul AERS va ureaza mult succes in noul an universitar !
 
 
 
Coordonatori cerc AERS,
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu

2800 +

Studenți

5 +

Studii Licență - Specializări

10 +

Studii Master

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.