secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Managementul situațiilor de criză și medicina de urgență - 16 Mai 2017

 

 

Întâlnire cu tema „Managementul situațiilor de criză și medicina de urgență” în cadrul Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București 
 
În data de 16 mai, Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București va organiza o întâlnire cu dl. Secretar de Stat Dr. Raed Arafat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul de Interne. Seminarul  „Managementul situațiilor de criză și medicina de urgență” va avea loc începând cu ora 18.00, în sala 5 a Facultății de Administrație și Afaceri (Bdul. Regina Elisabeta nr 4-12).

Seminarul „Managementul situațiilor de criză și medicina de urgență” este organizat în cadrul seriei de evenimente ale masterului Managementul Crizelor. Scopul acestui seminar este să discute rolul statului în înlăturarea consecințelor dezastrelor, precum și să aducă în atenția publicului Sistemul Național de Management al Situaţiilor de Urgenţă. Totodată, vor fi dezbătute aspecte privind medicina de dezastru, ca specialitate medicală de elită, și idei revoluționare privind managementul medical al dezastrului.
Sunt invitați să participe studenți și cadre didactice interesate de aspectele ce țin de managementul situațiilor de urgență. Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici – www.faa.ro.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.