secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

ERASMUS - ASAA, AAMM si CARO - Seara multiculturala - Mai 2017

În data de 25 mai 2017 în cadrul Facultății de Administrație si Afaceri a avut loc o seară de socializare multiculturală, organizată de Asociația Studenților din Administrație si Afaceri (ASAA), la care au participat studenți ERASMUS străini înmatriculaţi la Facultatea de Administrație si Afaceri, membri ai asociației ASAA si studenți din cadrul programelor de studii universitare de master Administrarea Afacerilor Mici şi Mijlocii (AAMM) şi Consultanţă în Afaceri (CARO).

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Conf.Univ.Dr. Cornelia Nistor, Prof.Univ. Dr. Paul Marinescu, Asist.Univ Dr. Cătălin Grădinaru şi cu participarea Conf.Univ.Dr. Anca Bratu.

Seara multiculturală a avut drept obiective creșterea gradului de socializare cu studenții veniți din alte țări prin programul ERASMUS, schimbul de bune practici între studenți şi conştientizarea caracteristicilor naționale (tradiții, cultură, valori) ale studenților din diferite parți ale lumii. 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.