secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

FAA, gazda Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare (ONEF 2019)

 

 

Asociația Facultăților de Economie din România (AFER) a organizat anul acesta ediția a XIV-a a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare (ONEF 2019), pe două secțiuni: licență și master. Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti, a fost gazda și organizatoarea secțiunii licență, ce a avut loc între 12-14 mai la Predeal.

Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare se desfasoară sub forma unei competiții de comunicări științifice, la care s-au înscris anul acesta, la secțiunea licență, peste 90 de studenți din 18 universități din România. Timp de trei zile, cei mai buni studenți economiști au prezentat lucrări de cercetare științifică din domenii diverse (management, marketing, finanțe, contabilitate, statistică, etc) dovedind interesul pentru găsirea de soluții la problemele economiei contemporane și aprofundând totodată cunoștințele teoretice dobândite în facultăți.

Dezbaterile pe subiectele prezentate au însoțit toate lucrările. Membrii juriului, format din cadre didactice și studenți, au apreciat atât reflectarea conceptelor și teoriilor economice, profunzimea analizei şi pertinenţa concluziilor, originalitatea demersului de cercetare, cât și siguranţa şi persuasiunea expunerii lucrărilor.

În urma competiției defășurate pentru ciclul licență, studenții Facultății de Administratie și Afaceri au obținut mai multe distincții. La subsecțiunea Administrarea Afacerilor, Miulescu Gheorghe Florentin (AA anul 2) a obținut Mențiune, iar la subsecțiunea Economie, au fost premiate Cosma Anastasia (AA anul 3) - Premiul special pentru aplicabilitatea lucrării și Iancu Nicoleta (AA anul 3) – Mențiune.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.