secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Sistemul de sănătate din România - certitudini şi controverse

Luni, 14 decembrie 2015, în Amfiteatrul I al Facultăţii de Administraţie şi Afaceri, a avut loc evenimentul cu tema „Sistemul de sănătate din România - certitudini şi controverse”.

Invitat special a fost doamna Conf. univ. dr. Diana PĂUN de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Consilier de Stat la Departamentul „Sănătate Publică” din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

La eveniment au participat studenţi ai Facultăţii de Administraţie şi Afaceri de la programele de studii universitate de licenţă „Administraţie Publică” şi „Administrarea Afacerilor”. De asemenea, au fost prezenţi studenţi de la programele de studii universitare de master „Administraţie Publică şi Eficienţa Sistemului Administrativ”, Administraţie şi Politici Publice în Uniunea Europeană” şi „Administrarea Afacerilor Mici şi mijlocii”.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.