secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Master MRVPC - curs Managementul patrimoniului cultural - vizite de lucru succesive - 10 Ianuarie 2017

Studentii masterului MRVPC(Anul I si II) au facut vizite la Casa Filipescu-Cesianu, administrata de Muzeul Municipiului Bucuresti, in cateva etape premergatoare deschiderii Muzeului Varstelor si li s-a prezentat in cadrul cursurilor etapele teroretice si practice ale construirii si desfasurarii unui proiect expozitional care valorifca obiecte de patrimoniu.


Este pentru prima oara cand studentii participa in mod direct, interactiv la dezvoltarea unui proiect expozitional, timp in care, materia din spatele proeictului, modulele de curs, au prezentat extins proiectia teoretica a managementului institutional care poate dezvolta in final un proiect expozitional sau cultural de anvergura nationala.
Studentii au observat in detaliu didactic importanta prezentarii comparative si interdisciplinare a unui fenomen istoric si mai ales, in final, sustinerea rezultatelor ale respectivului fenomen cu ajutorul obiectelor de patrimoniu, rezultat al fiecarei etape istorice.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.