secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Sesiunea de Comunicări Știinţifice ale studenţilor - 17 Mai 2017

SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE ale STUDENŢILOR
17 Mai 2017


 

Facultatea de Administrație și Afaceri organizează in data de 17 Mai 2017 o noua ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice ale Studenților. Sesiunea de Comunicări Științifice ale Studenților este deschisă tuturor studenților și masteranzilor înscriși la toate programele de licență și master ale Facultății de Administrație și Afaceri.

Sesiunea de Comunicări Științifice este expresia dorinței noastre de a oferi studenților și masteranzilor, deopotrivă, un mediu propice pentru dobândirea abilităților practice necesare dezvoltării profesionale.

Prin această ediție a sesiunii de comunicări, dorim ca studenții și masteranzii să se familiarizeze cu metodele de cercetare, precum și cu rigorile redactării unei lucrări științifice, pe care le pot aplica și în redactarea lucrărilor de licență și disertație.

În plus, susținerea lucrării în cadrul sesiunii va da ocazia studenților să obțină un feed-back real din partea colegilor și profesorilor asupra cercetărilor lor, precum și să dobândească aptitudini de prezentare și comunicare.

Evenimentul va reuni toate domeniile Facultății: administrarea afacerilor, administrație publică, marketing. Studenții și masteranzii facultății vor pregăti lucrări științifice din domeniile lor de interes, alese împreună cu profesorii îndrumători.

Ce pași trebuie să urmați pentru a participa?

-  Alegeți o temă de cercetare, precum și un profesor coordonator. Aceasta poate fi dintr-un domeniu de interes pentru voi, dar poate fi și lucrarea voastră de licență sau disertație -  acesta este un bun prilej pentru o ‘’repetiție’’. Lucrările pot fi elaborate individual sau în echipe de max. 3 persoane.
-  Dacă v-ați decis asupre temei, înscrieți-vă prin e-mail la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.ână la data de 5 Mai 2017. Se pot înscrie și lucrări restrânse, rezumate ale unor proiecte mai ample sau propuneri de viitoare cercetări.
-  Pentru Sesiunea de Comunicări Științifice, elaborați o prezentare interesantă (poate fi .ppt, dar un este obligatoriu… aici depinde de creativitatea fiecărui participant).
-  Dacă aveți o lucrare completă, o puteți trimite până la data de 15 iunie 2017 spre publicare într-una dintre revistele Facultății de Administrație și Afaceri (http://www.faa.ro/index.php/publicatii-reviste).

Au sustinut prezentari:
 
Andrei Popa, Cosmina Andreea Simionov(AA, anul II) - From Paper to Mouse/The New York Times Company
Mihaela Ciocea, Stefania Larisa Constantinescu, Elena Cristina Constantin(AA, anul II) - Efectele social-media asupra comportamentului consumatorului
Alexandra Caloian(AA, anul I) - Teoria labirintului şi dinamica organizaţională
Georgeta-Andreea Paraschiv (Marketing, anul II) - Consumul de ceai în România
Elena Gîtin, Alexandra Andreea Moșteanu, Irina LarisaIancu  (AA, anul II) - Protectia mediului in Romania – realitate sau mit?
Mădălina-Elena Tică(AA, anul II), Gheorghe-Florentin Miulescu, Andreea-Daniela Parascanu (AA, anul I) – Antreprenoriatul, o șansă pentru mediile paupere
Ecaterina Negru(Administrație Publică, anul I) - Moneda Euro și rolul Băncii Centrale Europene
Mihaela Ciocea, Stefania Larisa Constantinescu, Elena Cristina Constantin(AA, anul II) – Forța competitivă a companiei Dedeman
Dorina Andreea Dogaru, Tudor Călugăru (AA, anul II) – De ce FORD? 
Marius Prichici(MK, anul II) -Bariera dintre etică și afaceri
Bogdan llie , Gabriela Bianca Onodi  (AA, anul I)- Cuvântul și credința unui lider puternic
Diana Achivei(AA, anul II) - Branding personal în era tehnologizării
Ana Maria Iscusitu, Andreea Lascu (AA, anul I) – SAAS si impactul asupra afacerilor
Nicoleta Onofrei, Andreea-Ionela Puiu(Behavioral Economics, anul I) - Determinanții accesului la serviciile de sănătate. Analiză de date panel pentru țările OECD
Elena Sadovnic, Denisa Budurea(CAEN, anul I) - Cele mai mari fraude financiare și impactul acestora 
Cristina BeatriceFilimon (APPUE, anul II) - Brandul turistic Bucovina
Nicoleta Silvestru(CARO, anul I) - Rolul oamenilor ca și angajati într-o lume a inteligentei articificiale. Avantaje si dezavantaje. Oameni vs. Roboți
Nicoleta Catană(APESA, anul I) - Politica de eficientizare a legii adopţiei copiilor
Loredana Zainea, Petroianu Roxana Catalina(CAEN 1) - Gamification 
 
Mulțumim cadrelor didactice coordonatoare pentru implicare:
 
Conf.univ Dr. Camelia Cojocaru
Conf.univ. Dr. Silviu Cojocaru
Conf.univ. Dr. Adela Coman
Prof.univ. Dr. Elena Druică
Conf.univ. Dr. Ana Maria Grigore
Lector univ. Dr. Rodica Ianole
Prof.univ. Dr. Paul Marinescu
Conf.univ. Dr. Cristina Popescu
Prof.univ. Dr. Corina Rădulescu
Prof.univ. Dr. Marian Zulean.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.