Facebook

Galerie

Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti

Olimpiada natională a economiștilor în formare (ONEF) 2017


 
 
ASOCIAŢIA FACULTĂŢILOR DE ECONOMIE DIN ROMÂNIA (AFER), din care face parte și Facultatea de Administrație și Afaceri, organizează competiţia știinţifică a studenţilor economişti - Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare (ONEF).
 
Faza naţională a Olimpiadei se desfăşoară sub două forme:
a) Competiţie de comunicări științifice (detalii  mai jos);
b) Școală de vară, organizată în perioada iulie-septembrie, cu durata de 5-10 zile.
Lucrările câștigătoare vor fi distinse cu diplome şi premii în lei.
 
Secţiunile la care se pot înscrie lucrări sunt prevăzute in Regulamentul privind organizarea competiţiei ştiinţifice a studenţilor - Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, ce poate fi consultat la adresa: http://www.faa.ro/index.php/olimpiada .
 
Astfel, la finele lunii aprilie 2017, se va desfășura Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2017 – Faza locală. În vederea selecţiei studenţilor care vor participa la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, organizată de către AFER, studenții FAA pot trimite lucrări până la data de 26 aprilie 2017.
 
Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, va organiza faza națională a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare, in perioada 28 - 30 iunie 2017, astfel:
- 28 iunie primirea participantilor
- 29 iunie desfasurarea Olimpiadei
- 30 iunie premierea si inchiderea evenimentului.

Facultatea asigura cazarea si masa studentilor pe parcursul celor doua zile ale competitiei.
O facultate poate inscrie 2 lucrari/comunicari (una pe ciclul de studii de licenta si una pe master).
 
Pe site-ul FAA regăsiți condițiile de tehnoredactare și Regulamentul AFER privind Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2017 - http://www.faa.ro/index.php/olimpiada .

Pentru alte informații, vă rog să adresați dnului Decan, Conf.Univ.Dr. Răzvan Papuc, sau dnei Conf.univ.dr. Camelia Cojocaru.
 

© 2019 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin