Ca în  fiecare  an  universitar,  Facultatea  de  Administratie și Afaceri îşi  deschide  porţile elevilor din învăţământul liceal ce doresc să viziteze facultatea și să participe la evenimentele organizate cu studenții și elevii. Colegii  din  învăţământul  preuniversitar  care  doresc,  împreună  cu  grupurile  de  elevi  pe  care  îi îndrumă, să viziteze facultatea sunt rugaţi să ne contacteze prin e-mail sau telefon pentru stabilirea coordonatelor vizitei: Conf.Univ.Dr. Camelia Cojocaru, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0723.927.651.

Prezentarea Programului Oficial de Internship al Guvernului României, ediția 2019, la Facultatea de Administrație și Afaceri a UB


Joi, 18 aprilie 2019, la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București va avea loc prezentarea Programului Oficial de Internship al Guvernului României, ediția 2019. Evenimentul va avea loc în sala 5 (demisol, clădirea Facultății de Matematică și Informatică, Bd. Regina Elisabeta, nr. 4-12).

Luni,15 aprilie 2019, Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră din cadrul Universității din București, organizează evenimentul ,,Zilele Carierei”. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala Stoicescu (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5), în intervalul orar 09:00-14:00.

Participa la cea de-a XIV-a ediţie a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare (ONEF) 2019. Te poţi informa cu privire la Regulament şi modul de organizare accesând: http://faa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=159&jsmallfib=1&dir=JSROOT/olimpiada/Olimpiada++Nationala+a+Economistilor+in+Formare+-+ONEF+-+2019

 
Organizarea și desfășurarea fazei locale a Olimpiadei in Facultatea de Administratei si Afaceri se va finaliza in data de 12 aprilie. Data limită de înscriere a lucrărilor este 11 aprilie 2019; acestea vor fi trimise pe email catre dna conf.univ.dr. Camelia Cojocaru (email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Anul acesta Asociația Studenților din Administrație și Afaceri aduce în atenția voastră cea de-a V-a ediție a proiectului “Cariere”, eveniment destinat studenților ce-și doresc să se dezvolte personal și profesional, să își exploateze potențialul și, de ce nu, să înceapă o carieră de succes.

Alături de reprezentanții unora dintre cele mai mari companii la nivel național, organizăm pentru studenți o serie de ateliere și conferințe, unde aceștia își vor prezenta ofertele de locuri de practică, internship-uri și locuri de muncă.
Proiectul va avea loc în perioada 13-14 martie, la Universitatea Nicolae Titulescu.

Pagina 1 din 6