Coordonator Master:

Lect.Univ.Dr. Ionuț CONSTANTIN
 
DESCARCĂ PLIANT ADMITERE

  

     Programul „ADMINISTRATIE SI POLITICI PUBLICE IN UE” (APPUE) reprezintă o structură de master ce urmăreşte calificări profesionale specifice administraţiei publice europene. A fost acreditat de catre ARACIS  începând cu anul 2009-2010 in sedinta Consiliului din 30.07.2009. Programul este în acord cu politica de reformă a Universităţii din Bucureşti şi se desfăşoara pe durata a 4 semestre, având ca prioritate cercetarea ştiinţifică, dar asigurând şi o pregătire profesională, cunoştinţe teoretice şi competenţe practice, făcând posibilă dezvoltarea carierei.
     Cadrele didactice implicate în programul de master desfăşoară activitate de cercetare ştiinţifică reprezentativă la nivel individual şi colectiv, concretizată prin articole în reviste de specialitate sau prin volume publicate la edituri de prestigiu .
     Planul de învăţământ abordează domeniul larg al administraţiei şi politicilor publice din considerente legate de procesul de management al programelor şi politicilor europene şi de evaluare în contextul reformei şi include discipline precum:

 

- Politici publice europene
- Managementul public şi leadership comparat
- Managementul programelor şi proiectelor
- Evaluarea programelor şi proiectelor europene
- Metode şi tehnici de analiză şi cercetare
- Managementul schimbării şi dezvoltarea regională locală

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.