Eveniment în cadrul programului de master: Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor

 

În perioada 31 Mai – 2 Iunie 2019, la Centrul de Conferințe al Universității din București de la Sinaia – Cumpătu, a avut loc Workshop-ul "Marketing strategic, Geomarketing și Asigurări", organizat în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor (www.faa.ro/msmv), de la Facultatea de Administrație și Afaceri. Evenimentul a reunit studenții, profesorii și antreprenorii, care au avut parte de o paletă largă de activități: prelegeri tematice, dezbateri și activități practice privind promovarea online și dimensiunea spațială a marketingului.

Masterul Managementul Crizelor (din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri) și DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență) organizează mâine, 15 mai 2019, caravana SMURD.  Evenimentul se desfășoară la Punctul de Pompieri din cadrul ROMEXPO – Bulevardul Expoziției nr.2, sector 1 – București, în intervalul orar 10-16.


Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

În perioada 10-12 aprilie 2019, Universitatea din București, în parteneriat cu Universitatea de Științe și Arte Aplicate din Lucerna – Hochschule Luzern, Association for the Renewal of Research and Education in Economics and Finance – AREF Geneva, Elveția și Ascent Swiss Business Management AG, organizează evenimentul All About Economy Film Days. Aflat sub înaltul patronaj al Ambasadei Confederației Elvețiene în România și al Băncii Naționale a României, evenimentul se va desfășura la Facultatea de Administrație și Afaceri, în sala 5 (clădirea Facultății de Matematică și Informatică).

Evenimentul, care se adresează în primul rând unui grup de peste 40 de studenți elvețieni de la diferite specializări și unui grup similar de studenți români, va conține proiecții de filme documentare pe teme economice și de istorie recentă, dar și filme artistice și ateliere cu studenți, profesori și specialiști din România și Elveția.

Pagina 1 din 11