secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Recuperarea accesului la contul instituțional -> anul universitar 2023-2024

Dacă nu vă mai cunoașteți datele de acces în contul instituțional de tip Microsoft 365 emis de Direcția IT&C (DITC) sau nu reușiți să vă conectați cu succes, vă rugăm să încercați pe rând pașii de pe această pagină, în funcție de situația în care vă aflați:

https://unibuc.ro/despre-ub/organizare/administratie/directia-itc/ghid-recuperare-acces-cont-institutional

 

-Nu vă mai amintiți parola:

Puteți folosi serviciul de Self-Service Password Reset (SSPR) pentru a reseta parola asociată contului dumneavoastră, accesibil și cu un click pe următorul link: https://passwordreset.microsoftonline.com . Acesta vă permite să vă recuperați rapid accesul la cont, pe baza unor metode alternative de autentificare (e-mail personal, SMS pe telefon).

Dacă SSPR nu funcționează pentru dvs. :

• În cazul în care sunteți student, luați legătura cu secretariatului facultății la care sunteți înscris.
Aceștia vă vor identifica și vor transmite solicitarea de resetare a parolei mai departe către angajații DITC.

• În cazul în care sunteți angajat/colaborator UB, adresați-vă personalului DITC prin adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

-Nu vă mai amintiți numele de utilizator/ adresa de e-mail:

Studenții sunt rugați să ia legătura cu secretariatul facultății la care sunt înscriși. În urma identificării și legitimării studentului, secretariatul poate interoga baza de date de școlaritate pentru a vă găsi adresa de e-mail instituțională.

Angajații/colaboratorii sunt rugați să trimită un mesaj către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a identifica adresa de e-mail care a fost creată la angajarea dumneavoastră.

 

-Datele de acces sunt corecte, dar contul dvs. este blocat:

Dacă în urma conectării cu succes în Microsoft 365 primiți un mesaj conform căreia contul dvs. a fost blocat din cauza unor activități/încercări de conectare suspecte, va trebui să luați legătura cu:

• Dacă sunteți student, cu secretariatul facultății la care sunteți înscris.
Aceștia vă vor identifica și vor transmite cererea de deblocare mai departe către angajații Direcției IT&C. Este important să transmiteți și o captură de ecran cu eroarea pe care o primiți.

• Dacă sunteți angajat/colaborator UB, cu personalul DITC la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Este important să transmiteți și o captură de ecran cu eroarea pe care o primiți.

De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că toate dispozitivele de pe care vă conectați la cont sunt actualizate și securizate. Microsoft blochează automat conturile de pe care detectează un comportament suspect sau care sunt expuse riscului accesării neautorizate.

 

-Alte probleme:

Dacă ați încercat toate sugestiile de mai sus dar tot nu ați reușit să vă accesați contul, trimiteți un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care să descrieți detaliat problema întâmpinată și pașii pe care i-ați parcurs. Este important să transmiteți și o captură cu eroarea pe care o primiți.

Dacă ați reușit să vă conectați cu succes în contul de e-mail instituțional dar întâmpinați alte probleme sau aveți nelămuriri, vă încurajăm să deschideți un tichet de suport în platforma Helpdesk, accesibilă și printr-un click pe linkul următor: https://helpdesk.unibuc.ro/

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.