Facebook

Galerie

Stagii în consultanța de management - Ensight Management Consulting

Stagii în consultanța de management

 
Ensight Management Consulting, liderul pieței românești de consultanță de management, lansează a 19-a ediție de recrutare de absolvenți și studenți, ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 7 aprilie 2017.
Evenimentul se adresează studențilordin anii terminali și absolvenților de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.
Testarea propriu zisă presupune rezolvarea unui studiu de caz în echipă, iar candidații care vor dovedi inițiativă, discernământ și creativitate vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte, vor învăța diverse metodologii și vor beneficia de o oportunitate extraordinară de a se dezvolta profesional.
Evenimentul Ensight Internship Challenge are loc în primăvara și toamna fiecărui an și este principalul eveniment de recrutare de tineri consultanți pentru companie. De la înființarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru următoarele arii de activitate: strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie, oferind astfel soluții integrate de consultanță și răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.
Misiunile de consultanță de management nu au fost mărginite de granițele românești. Astfel, din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al uneia dintre cele mai puternice rețele de consultanță de management din Europa, rețeaua Nextcontinent, cu 34 de birouri în 29 de țări și o echipă de 1.100 de consultanți.
Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship și să îl trimită, împreună cu CV-ul profesional, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. până la data de 4 aprilie 2017.  
© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin