secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

ANUNȚ PRIVID ETAPA A II-A DE REDISTRIBUIRE A LOCURILOR RĂMASE NEOCUPATE ÎN CĂMINELE UB Septembrie - Octombrie 2024

Potrivit Calendarului de cazare, în data de 02.10.2023 urmează să fie comunicate către Comisiile de cazare din facultăți locurile rămase disponibile în Căminele UB.

Potrivit deciziei Comisiei de cazare de la nivelul Facultății de Administrație și Afaceri, la etapa de redistribuiri vor putea participa atât studenții care au depus solicitări în prima etapă, cât și aceia care nu au transmis solicitările în termenul stabilit (adică până pe 16.09.2024).

STUDENȚII CARE AU DEPUS CERERE DE CAZARE ÎN PRIMA ETAPĂ ȘI NU AU FOST MULȚUMIȚI DE LOCUL PRIMIT SAU NU AU PRIMIT LOC DE CAZARE, VOR AVEA PRIORITATE ÎN FAȚA CELOR CARE NU AU DEPUS CEREREA DE CAZARE ÎN PRIMA ETAPĂ.

În atribuirea locurilor de cazare în această etapă a redistribuirilor se va ține cont, la fel ca în prima etapă, de punctajul calculat pe baza mediei obținute la examenul de admitere (pentru anul I licență și master) și pe baza mediei obținute după sesiunea de vară (pentru anii II și III licență și anul II master), în ordinea descrescătoare a punctajului.

Cererea de redistribuire este reprezentată de completarea formularului Google la adresa https://forms.gle/KSE55ekqh3wB2P3q8 în care este obligatorie încărcarea Cărții de identitate.

Perioada de depunere a cererilor de redistribuire prin completarea formularului Google este: 27.09.202401.10.2024.

 

Pentru orice întrebări legate de procedura de cazare pentru care nu găsiți răspuns în Metodologia și documentele postate pe site, puteți solicita răspuns la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.