secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Concursul național pentru studenții economiști de ANALIZA DATELOR – 2023

Pe fondul necesității globale de analiză a datelor economice,  CNSEAD-2023 urmărește promovarea analizelor de date în rândul studenților de la facultățile cu profil economic din România. La eveniment sunt invitați toți studenții facultăților cu profil economic atât de la ciclul de licență, masterat și doctorat. Concursul urmărește conștientizarea tinerilor economiști asupra analizelor de date ce pot fi utilizate în procesul decizional precum și crearea unor legături sociale între studenții din diferite facultăți cu profil economic.

Evenimentul va contine 2 sectiuni: o sectiune  în care studenții sunt invitați să prezinte o analiză personală a unor date reale și o secțiune de informare unde vor fi invitate firme relevante în domeniu pentru prezentarea unor soluții software inovative.

Clasamentul final al participanților va fi obținut prin media punctajelor acordate de un juriu format din cadre didactice de profil atât din Universitatea Transilvania din Brașov cât și din alte universități sau parteneri din mediul economic.

Analizele pot fi realizate de studenți în orice software (SAS, Tableau Public, Power BI, Excel etc.).  Analizele pot fi prezentate atat sub forma unui dashboard realizat într-un software specializat cât și ca prezentare în Power Point. 

Deoarece unele analize implica un volum de muncă ridicat, sunt acceptate și echipe de studenți.

Pentru studenții care sunt de la alte universități, putem oferi cazare în caminele noastre gratuit pentru 26-27 mai 2023.

Pentru înscrierea la eveniment vă rugăm sa folosiți următorul formular: CLICK AICI.

Locul de desfășurare al evenimentului: Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov (vezi harta)

Pentru alte informații suplimentare: prof. dr. Radu Lixăndroiu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.