secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Olimpiada Nationala a Economistilor in Formare - ONEF - 2019

Participa la cea de-a XIV-a ediţie a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare (ONEF) 2019.

Te poţi informa cu privire la Regulament şi modul de organizare accesând: http://faa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=159&jsmallfib=1&dir=JSROOT/olimpiada/Olimpiada++Nationala+a+Economistilor+in+Formare+-+ONEF+-+2019

 
Organizarea și desfășurarea fazei locale a Olimpiadei in Facultatea de Administratei si Afaceri se va finaliza in data de 12 aprilie. Data limită de înscriere a lucrărilor este 11 aprilie 2019; acestea vor fi trimise pe email catre dna conf.univ.dr. Camelia Cojocaru (email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).


Faza națională va avea loc între 9 și 11 mai 2019.
Pentru detalii suplimentare si alte intrebari contactati pe dl decan prof.univ.dr. Razvan Papuc (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau dna conf.univ.dr. Camelia Cojocaru (email cameliaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.