secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Zilele porților deschise la Universitatea din București - Facultatea de Administrație și Afaceri

Ca în  fiecare  an  universitar,  Facultatea  de  Administratie și Afaceri îşi  deschide  porţile elevilor din învăţământul liceal ce doresc să viziteze facultatea și să participe la evenimentele organizate cu studenții și elevii.

Colegii  din  învăţământul  preuniversitar  care  doresc,  împreună  cu  grupurile  de  elevi  pe  care  îi îndrumă, să viziteze facultatea sunt rugaţi să ne contacteze prin e-mail sau telefon pentru stabilirea coordonatelor vizitei: Conf.Univ.Dr. Camelia Cojocaru, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0723.927.651.

Elevii pot vizita facultatea noastră în perioadele următoare:

- 15-19 aprilie 2019;

- 6 – 15 mai 2019;

dar și alte perioade, în funcție de solicitările concrete al cadrelor didactice din liceele interesate.

Acest program poate fi adaptat și pentru alte solicitări ale participanților interesaţi de programele de studiu administrarea afacerilor, marketing, administrație publică, cu planificarea prealabilă  prin e-mail la adresa mai sus menţionată sau telefonic, în funcţie de programul de studiu.

Programul se adresează elevilor (cu precădere celor de liceu - clasele XI - XII) și are în vedere prezentarea ofertei educaționale și de cercetare științifică a Facultății de Administrație și Afaceri.

Programul include susținerea de prelegeri, demonstrații, ateliere de lucru, desfășurate la sediul Facultății de Administrație și Afaceri. Activitățile se vor desfășura cu grupe alcătuite din max 50 elevi (2 clase) pe parcursul a 2 ore. Propunerile noastre de ateliere sunt următoarele:

  1. Ateliere pe teme legate de dezvoltarea competențelor soft: comunicare, lucru în echipă, motivație, management de proiect etc., susținute de cadre didactice FAA
  2. Ateliere și training-uri legate de dezvoltarea competențelor specifice administrării afacerilor și antreprenoriatului: marketing, vânzări, HR, susținute de cadre didactice FAA
  3. Eu și cariera mea - atelier de familiarizare cu meseriile din zona economico-financiară și a administrației publice
  4. Seminar ”Matematica în economie”
  5. Seminar ”Marketing prin intermediul reţelelor sociale”
  6. Voluntariatul - provocare pentru tineri. Atelier de lucru susținut de studenți ai ASAA și cadre didactice FAA.
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.