secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Cerc AERS - donatie Fundatia Chance for Life si Scoala Profesionala nr. 3 - Decembrie 2017

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun cercul studentesc "Afaceri, Etica si Responsabilitate sociala" (AERS) din cadrul Facultatii de Administratie si Afaceri (FAA), Universitatea din Bucuresti (UB), a reusit sa doneze 30 de pachete continand produse alimentare, rechizite  si produse cosmetice in valoare totala de circa 2.500 lei. Beneficiarii au fost 10 copii supradotati de la Fundatia Chance for Life si 20 de tineri cu dizabilitati de la Scoala Profesionala nr. 3 Bucuresti. Ambele institutii au organizat mini-serbari in care s-au cantat colinde traditionale.
 
Dorim sa va anuntam pe aceasta cale ca eforturile depuse de membrii cercului AERS-FAA (cadre didactice, studenti, absolventi) si de alte persoane fizice si juridice in decursul celor peste 8 ani de existenta au fost recompensate de Senatul UB. Cercul AERS a obtinut premiul Senatului Universitatii din Bucuresti pentru CEA MAI BUNA INITIATIVA CIVICA in luna decembrie 2017 (diploma in fisierul atasat).
 
In acest sens, ne manifestam profunda noastra recunostinta fata de toti cei care s-au implicat in cele peste 35 de actiuni ale cercului AERS-FAA.
 
Va multumim !
 
Cu consideratie,
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
 
 
 
 
Coordonatori AERS
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
 
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.