secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Școala de vară de antreprenoriat UNIHUB – 2-6 septembrie 2019, Sinaia

 

Studenții UB, antreprenori în devenire, s-au reunit la Școala de vară de antreprenoriat

 UNIHUB (Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității din București) a organizat anul acesta a doua ediție a Școlii de vară de antreprenoriat, în perioada 2-6 septembrie 2019, la Sinaia.

Studenți de la programe de licență și master de la mai multe facultăți ale UB s-au înscris, cu scopul de a găsi sfaturi pentru a pune în practică ideile lor de afaceri, pentru a-și clarifica modul de porni o afacere sau din dorința de a afla mai multe despre antreprenoriat. Astfel, Stațiunea Zoologică de la Cumpătu a devenit pentru o săptămână locul potrivit pentru a descoperi antreprenoriatul. Echipa școlii de vară a pregătit un program plin de activități: traininguri interactive, sesiuni de mentorat, dezbateri, concursuri, având drept invitați antreprenori, experți și profesori ai UB.

Studenți ai Facultății de Administrație și Afaceri au participat cu mult entuziasm și au prezentat planurile lor de afaceri: Ana Maria But, Cristian Ioniță, Florin Stan, Nicoleta Iancu, Raluca Buzatu, Ioana Faur, Anamaria Dinu, Cornel Popescu.

Printre organizatori și mentori s-au aflat, alături de experți din mediul de afaceri, cadrele didactice ale FAA, care au adus experiența lor și au oferit consultanță studenților implicați: Conf.univ.dr. Camelia Cojocaru, Conf.univ.dr. AnaMaria Grigore, Asist.univ.dr.  Cosmin Imbrisca, Asist.univ.dr. Catalin Gradinaru.

Școala de vară de antreprenoriat UNIHUB își dorește să fie un eveniment reprezentantiv în peisajul Universității din București și să se îmbunătățească an de an cu noi experiențe și conținut relevant.

Mulțumim tuturor acelora care au contribuit la ediția din acest an și tuturor acelora care cred în acest proiect și le dorim multe realizări în noul an universitar.

Școala de vară de antreprenoriat se desfășoară în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2019-0402, domeniul 4: sustinerea activitatilor societatilor antreprenoriale studentesti (SAS) din cadrul universitatilor.

 

 

 
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.