secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Master CARO si CAEN - CSOL-UB organizează întâlnirea KPMG Story

Centrul de Strategii Organizaționale și Leadership (CSOL-UB) al Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București organizează luni, 28 noiembrie 2016, o întâlnire cu reprezentanții companiei de audit KPMG, adresată tuturor studenților interesați de această oportunitate. Evenimentul va avea loc în sala 5 a Facultății de Matematică (Str. Academiei nr. 14, subsol, sector 1, București), începând cu ora 18:00.

La întâlnire vor participa, din partea companiei KPMG, următorii speakeri:

  • Mădălina Racovițan – Partner People Services
  • Ioana Popp – Audit Senior Manager
  • Vladimir Zoican – Tax Manager
  • Iulian Portasa – Advisory Manager
  • Gabriela Badea – Tax Assistant
  • Silviu Dudu – Audit Associate
  • Ada Palea – Manager Resurse Umane KPMG

Topicul principal al întâlnirii va fi KPMG Story, unde fiecare speaker își va împărtăși povestea sa privind parcursul profesional în cadrul KPMG. Pe lângă acestea, studenții vor avea ocazia să afle de la aceștia care sunt calitățile pe care ei le apreciază cel mai mult la juniorii nou-veniți .

Participând la acest eveniment, studenții Universității din București vor putea lua parte și la prezentarea oportunităților de angajare oferite de KPMG și pot afla informații importante privind procesul de recrutare.

KPMG în România oferă servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri, inclusiv servicii de restructurare și accesare de fonduri, pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public. KPMG în România are în prezent peste 800 de profesioniști, atât cetățeni români, cât și străini (expatriați), combinând astfel experiență locală cu know-how-ul internațional.

 

 

 Centrul de Strategii Organizaționale și Leadership al Facultății de Administrație și Afaceri organizează întâlnirea KPMG Story

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.