secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

București - Festivitatea de deschidere a anului universitar 2024-2025: Luni, 30 septembrie 2024, ora 16.30 - FAA-UB

 Luni, 30.09.2024,  ora 16.30, vă invităm la Festivitatea de deschidere a Facultății de Administrație și Afaceri, anul universitar 2024-2025, amfiteatrul "R3 Nicolae Teclu"  (sediul Facultatii de Chimie). 

 Adresa: B-dul Regina Elisabeta nr. 4 - 12, etaj 3, sector 3, Bucureşti, România - (sediul Facultatii de Chimie) - Harta aici

 

Cu ocazia deschiderii noului an universitar 2024-2025, Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București va organiza, cu sprijinul Rectoratului Universității din București, luni, 30 septembrie 2024, o festivitate găzduită de Amfiteatrul „R3 Nicolae Teclu”, din sediul Facultății de Chimie al Palatului Universității din București.

Evenimentul, care va aduce împreună studenți, cadre didactice, cercetători și personal administrativ, va avea loc începând cu ora 16:30.

La festivitate și-au anunțat prezența prof. univ. dr. Marian Preda, rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis, prorector pentru Studenți, managementul calității, sustenabilitate și responsabilitate socială al UB, și conf. univ. dr. Ana-Maria Vlăsceanu, prorector pentru Legislație, conformitate, relații de muncă și achiziții publice al UB.

De asemenea, în cadrul evenimentului va susține o alocuțiune și Nicușor Dan, primarul general al Municipiului București.

Despre Facultatea de Administrație și Afaceri

Facultatea de Administrație și Afaceri este facultatea Universității din București care pregătește specialiști în administrație publică, management, marketing și afaceri internaționale, în sectorul public, privat și în organizațiile non-guvernamentale. Capabili să gestioneze eficient organizațiile, să implementeze politici publice și să dezvolte afaceri sustenabile, absolvenții Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București beneficiază, pe parcursul anilor de studenție, de o temeinică pregătire teoretică, dar și de sprijinul profesioniștilor din mediul de afaceri public și privat. 

Despre Universitatea din București

Universitatea din București a împlinit anul acesta 160 de ani de la înființarea prin Decretul nr. 765 din 4 / 16 iulie 1864 al Domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Succesoare a structurilor de învățământ superior inaugurate de Academia Domnească (1694), Universitatea din București a contribuit și contribuie în mod decisiv la dezvoltarea și modernizarea învățământului, științei și culturii românești.

Universitatea are astăzi 19 facultăți care oferă 95 de programe de licență, 223 de programe de masterat, 23 de școli doctorale pe domenii specifice și o școală pentru studii doctorale interdisciplinare, peste 50 de centre și nouă stațiuni de cercetare.

Începând cu anul 2019, UB face parte din Universitatea Civică Europeană CIVIS alături de alte zece universități europene de prestigiu, Universitatea Aix-Marseille, Universitatea Națională și Capodistriană din Atena, Universitatea Liberă din Bruxelles, Universitatea Autonomă din Madrid, Universitatea „Sapienza” din Roma, Universitatea din Stockholm, Universitatea „Eberhard Karls” din Tübingen, Universitatea din Glasgow, Universitatea din Lausanne și Universitatea „Paris Lodron” din Salzburg.

  Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.