secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

UB - ZILELE CARIEREI 2021

Dragi studenți,

Universitatea din București organizează, prin intermediul Departamentului de Consiliere și Orientare pentru Carieră, «ZILELE CARIEREI 2021». Este o ocazie deosebită de a intra în contact cu oameni care au cariere de succes în spate, care pot și vor să împărtășească din experiențele lor, studenților aflați la început de drum.

Am atașat acestui mail prezentarea, pe scurt, a evenimentului și a participanților, precum și link-urile de înscriere la fiecare sesiune.

De asemenea, transmitem programarea workshop-urilor de carieră și programelor de dezvoltare personală organizate de DCOC în beneficiul studenților, în cursul anului universitar 2021-2022.

ATENȚIE!

Fiecare întâlnire necesită înscriere separată. Dacă doriți să vă înscrieți la mai multe sesiuni, va trebui să completați formularele de înscriere separat. Studenții se pot înscrie până cel târziu cu o zi înainte de sesiunea vizată și vor primi linkul de conectare în ziua evenimentului.

Informații pot fi obținute și de pe https://www.facebook.com/ZileleCariereiUB sau https://www.facebook.com/DepartamentuldeConsilieresiOrientarepentruCariera.

 

Echipa DCOC

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.