secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Donatie cerc AERS către nevoiașii arondati Parohiei Sf Ilie Grant - Noiembrie 2020

Duminica, 08.11.2020, studenti si cadre didactice din cadrul cercului studentesc "Afaceri, Etica si Responsabilitate sociala" (AERS) al Facultatii de Administratie si Afaceri (FAA), Universitatea din Bucuresti (UB), au donat cozonaci, prajituri si paine enoriasilor nevoiasi arondati Parohiei Sf Ilie Grant (http://www.parohiasfantulilie.ro/), Str. G. M. Zamfirescu, nr. 55, sector 6, cu ocazia sarbatoririi Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
 
Biserica cu hramul Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul a fost construită pe un teren donat de moștenitorii familiei Grant, între anii 1903-1918. Mii de locuitori ai cartierului bucurestean Crangasi sunt arondati acestei bisericii.
 
Sute de enoriasi au fost prezenti astazi la praznuirea Soborului Sf Arh Mihail si Gavriil, care sunt reprezentati pe usile imparatesti ale fiecarei biserici. Peste un milion de romani poarta numele celor doi sfinti care sunt si patronii spirituali ai Jandarmeriei Romane.
 
Parintele Paroh dr Atanasie Tanasache Costea a binecuvantat produsele donate si a multumit tuturor membrilor cercului AERS care au dovedit o permanenta implicare in campaniile de responsabilitate sociala, in ciuda perioadei extrem de dificile pe care o traverseaza marea majoritate a romanilor.
 
Toti cei care doresc sa se implice in proiectele cercului AERS sunt bineveniti.
 
Coordonatori cerc AERS,
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
student Gheorghe Miulescu
 
      
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.