secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Donatie cerc AERS către asociatia MIA's children - Octombrie 2020

Vineri, 30.10.2020, studenti si cadre didactice din cadrul cercului studentesc "Afaceri, Etica si Responsabilitate sociala" (AERS) al Facultatii de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti (UB), au donat produse alimentare (faina, ulei, malai, zahar, carne, cascaval, gem, prajituri, etc.) si rechizite (ghiozdane, caiete, penare, pixuri, etc.) in valoare de circa 5.000 lei tuturor celor 43 de copii aflati in grija Asociației Mia's Children (http://mias-children.ro/). Donatia s-a realizat in parteneriat cu SC PIGNA ROMANIA IMPEX SRL si  se circumscrie proiectului de responsabilitate sociala intitulat "Sa aducem zambetul pe chipul celor mici" initiat de cercul studentesc AERS-FAA in parteneriat cu Asociația Mia's Children.
 
Asociația Mia's Children (Mia's Children) a fost înființată ca entitate juridică română în anul 2001 de către doamna Mia Scarlat pentru a ajuta copiii aflați în dificultate să îşi construiască vieţi mai bune, departe de sărăcie, abuzuri, prostituţie, abandon şi droguri în România. Doamna Scarlat a mulțumit calduros cercului studentesc AERS-FAA pentru ajutorul oferit cu generozitate in mod constant asociatiei si a subliniat importanta desfasurarii proiectelor de responsabilitate sociala intr-o perioada dificila pe care o traverseaza marea majoritate a romanilor.
 
In acest an doamna Scarlat are grija de 13 copii (10 fete si 3 baieti) din clasele I-IV, 18 copii (7 fete si 11 baieti)  din clasele V-VIII, 9 tineri (1 fata si 8 baieti) din clasele IX-XII si  
3 studente.
 
Toti cei care doresc sa se implice in proiectele cercului AERS sunt bineveniti. 
 
Coordonatori cerc AERS,
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
student Gheorghe Miulescu
 
  
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.