secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

AERS a donat produse alimentare familiilor nevoiașe arondate parohiei Sf. Ilie Grant - 14.10.2020

Miercuri, 14.10.2020, studenti si cadre didactice din cadrul cercului studentesc "Afaceri, Etica si Responsabilitate sociala" (AERS) al Facultatii de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti, au donat cozonaci, prajituri si paine enoriasilor nevoiasi arondati Parohiei Sf Ilie Grant (http://www.parohiasfantulilie.ro/) din cartierul bucurestean Crangasi, cu ocazia sarbatoririi Sf Cuv Parascheva.
 
Parintele Petre Comsa a binecuvantat produsele donate si a multumit tuturor celor care au dovedit o implicare constanta in activitati de responsabilitate sociala, in ciuda perioadei extrem de dificile pe care o traverseaza marea majoritate a romanilor.
 
Toti cei care doresc sa se implice in proiectele cercului AERS sunt bineveniti. In acest sens, in urmatoarele doua saptamani va avea loc recrutarea de noi membri din randul studentilor anului I.
 
Coordonatori cerc AERS,
prof. univ. dr. Sorin-George Toma
prof. univ. dr. Paul Marinescu
student Gheorghe Miulescu
 
  
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.