secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

FAA Proiectul ROSE -  SoBizz

 

FAA va derula in perioada 2020 – 2022 proiectul SoBizz, fiind beneficiara unui grant ROSE – “Solutii inovative de optimizare a performantei in invatamantul universitar in domeniile business, administratie publica si marketing (SoBizz)”, acord de grant nr. 234/SGU/NC/II /25.11.2019.

Ce isi propune proiectul SOBIZZ?

Proiectul SoBizz propune intervenţii integrate de educatie universitara timpurie, in scopul diminuarii fenomenului de abandon şcolar si stimulariii cresterii incluziunii sociale.

Cui se adreseaza proiectul SOBIZZ?

Proiectul se adreseaza studentilor inmatriculati in anul I (licenta) la specializarile: Administrarea Afacerilor, Marketing, Administratie Publica, si vine in intampinarea nevoilor lor de imbunatatire a performantelor scolare.

Ce activitati se vor derula in proiect?

- Activități de îndrumare și sprijin (tutorat) realizate de cadre didactice din FAA;

- Activitati de consiliere profesională și orientare în carieră realizate de cadre didactice din FAA și de profesioniști din cadrul Departamentului pentru Consiliere si Orientare in Cariera din UB;

- Programe integrate de coaching si dezvoltare a competențelor socio-emoționale.

Cum va puteti inscrie?

Va puteti inscrie completând formularul de mai jos:

https://forms.gle/kVBK6R3QZbERWYLV6

 

Pentru detalii vizitati site-ul proiectului: https://proiectsobizz.ro/

A fost publicat deja programul activitatilor de pregatire pentru studentii care intampina dificultati in promovarea examenelor (vezi documentul anexat).

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.