secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

A patra ediție a All About Economy Film Days la Universitatea din București, Facultatea de Administrație și Afaceri

În perioada 10-12 aprilie 2019, Universitatea din București, în parteneriat cu Universitatea de Științe și Arte Aplicate din Lucerna – Hochschule Luzern, Association for the Renewal of Research and Education in Economics and Finance – AREF Geneva, Elveția și Ascent Swiss Business Management AG, organizează evenimentul All About Economy Film Days. Aflat sub înaltul patronaj al Ambasadei Confederației Elvețiene în România și al Băncii Naționale a României, evenimentul se va desfășura la Facultatea de Administrație și Afaceri, în sala 5 (clădirea Facultății de Matematică și Informatică).

Evenimentul, care se adresează în primul rând unui grup de peste 40 de studenți elvețieni de la diferite specializări și unui grup similar de studenți români, va conține proiecții de filme documentare pe teme economice și de istorie recentă, dar și filme artistice și ateliere cu studenți, profesori și specialiști din România și Elveția.

Toate filmele incluse în festival vor fi prezentate de cadre didactice de la Facultatea de Administrație și Afaceri, de la Facultatea de Istorie, de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și de la Facultatea de Filosofie, dar și de specialiști de la Banca Națională a României.

Programul integral al festivalului All About Economy Film Days este disponibil aici.

Studenții interesați să participe sunt rugați să trimită un e-mail care să includă numele, facultatea de proveniență și datele de contact la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Prezența studenților înscriși este obligatorie pe toată durata festivalului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.