secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Olimpiada Nationala a Economistilor in Formare (ONEF) 2021

Asociatia Facultatilor de Economie din Romania (AFER) sustine faza nationala a competitiei de planuri de afaceri din cadrul Olimpiadei Nationale a Economistilor in Formare (ONEF) 2021. Competitia va fi organizata in luna decembrie 2021, de catre Facultatea de Business si Turism din cadrul ASE Bucuresti.

Faza locala a competitiei de planuri de afaceri se desfasoara in Facultatea de Administratie si Afaceri pana la data de 24 noiembrie 2021.

Asadar, daca esti student la Facultatea de Administratie si Afaceri si vrei sa iti prezinti planul de afaceri in Competitia Nationala de planuri de afaceri, te poti inscrie la Olimpiada Nationala a Economistilor in devenire, ce va avea loc online.

Vrei sa afli mai multe despre cum poti participa?

Miercuri, ora 14.00, vom organiza un atelier online de pregatire (40 minute) sustinut de Lector Univ Dr Catalin Gradinaru (FAA). Intalnirea va avea loc pe Zoom: https://zoom.us/j/7353348298?pwd=TmNrYU9Bc2lhK21sQjRlckVBUkxNZz09

Vrei sa stii mai multe? Scrie pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.