secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Conferința: ‘’Cum să-ți construiești o carieră de succes’’ - 6 aprilie 2017

Conferința
‘’Cum să-ți construiești o carieră de succes’’
Cariera ta în economie și administrație – performanță, angajare, antreprenoriat
6 aprilie 2017

 
Succesul este un concept care înseamnă, adesea, ceva diferit pentru fiecare persoană: fie că înseamnă o carieră profesională ascendentă, o vocație care aduce satisfacții, o companie clădită prin efortul propriu, o viață de familie echilibrată. Indiferent ce înseamnă succesul, fiecare persoană are un drum, mai ușor sau mai dificil, către ceea ce își dorește. Așa că întrebarea ‘’Cum să-ți construiești o carieră de succes?’’ poate primi nenumărate răspunsuri.
Dincolo de percepția fiecărei persoane, construirea si planificarea unei cariere de succes este un proces îndelungat, ce presupune adesea o planificare atentă, efort și răbdare, dar și capacitatea de a identifica oportunități și a le exploata cu folos.
În data de 6 aprilie 2017, vă propunem o întâlnire cu câțiva specialiști care vă pot împărtăși din experiența proprie, și vă pot ajuta în inițierea activităților de planificare a unei cariere de succes.
Invitați:
-         Liviu Rogojinaru, Preşedinte CNIPMMR (Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România) - De ce IMM-ist ? Care ar fi motivele pentru care merită să ai afacerea ta !
-         Aurelian Cojocea, Antreprenor și Director General, NFG Group
-         Radu Puchiu, Secretar de Stat, Secretariatul General al Guvernului României
-         Ionuț Minciună, Antreprenor și Managing Partner, Idea Perpetua - Viitorul pieței muncii în era automatizărilor și inteligenței artificiale
-         Daniel A. Bujorean, PR & Communication Responsible, Ensight Management Consulting
 
Când?  - 6 aprilie 2017, ora 14.00
Unde? Facultatea de Administrație și Afaceri, Bdul. Regina Elisabeta nr. 4-12, București

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.