secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

!!NOU!!! - Admitere SEPTEMBRIE Administrarea Afacerilor - Filiala FOCȘANI

 

Conform HG 883 / 2021 avem sesiune de admitere pentru specializarea Administrarea Afacerilor, filiala Focșani.

 

Mai multe delalii despre acte, aplicația online de admitere si numărul de locuri găsiți la https://faa.ro/index.php/studii/admitere-licenta-studii

Strada Republicii, nr. 71, Mun. Focșani, Județul Vrancea

Telefon contact:   - UB, FAA, București      021 305 37 46

Telefon contact:   - UB, FAA, Focșani         023 762 00 01

 

Facultatea de Administrație și Afaceri

se alătură Facultății de Psihologie și Științele Educației,

care funcționează la Focșani de 25 de ani

 

 

Admiterea de toamnă aduce Universitatea din București mai aproape de comunitate. După interesul major de care s-a bucurat în rândul absolvenților de liceu în ultimii ani, Facultatea de Administrație și Afaceri scoate la concurs, pentru anul universitar 2021-2022, la Focșani, un număr de 75 de locuri pentru specializarea Administrarea Afacerilor.

Programul urmărește să creeze viitori specialiști cu multiple competențe în domeniul afacerilor mici și mijlocii, care să contribuie la crearea unui nou statut al omului de afaceri, în general, și al antreprenorului, în special, ca principali actori ai sistemului economic concurențial. Astfel, în oferta educațională a specializării Administrarea Afacerilor regăsim discipline precum marketingmanagement general, etica în afacerimanagement strategic sau tehnici și operațiuni bancare.

Facultatea de Administrație și Afaceri oferă candidaților un proces online de înscriere și admitere, precum și posibilitatea de achitare online a taxei de înscriere, prin completarea formularului disponibil la adresa www.po.unibuc.ro.

Platforma de înscriere, disponibilă, va funcționa începând cu data de 10 septembrie 2021, ora 09:00 și se va închide pe 16 septembrie 2021, ora 14:00.

Candidații vor fi declarați admiși în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opțiunile avute, în limita celor 75 de locuri scoase la concurs: 5 sunt la buget, iar 70 la taxă.

Media de concurs va fi formată din 50% nota probei scrise la limba și literatura română a examenului de bacalaureat și 50% nota probei scrise la una din disciplinele examenului de bacalaureat, la alegerea candidatului: Economie, Matematică, Sociologie, Psihologie, Filosofie, Istorie, Geografie, Informatică sau Logică și argumentare, Fizică, Chimie etc. 

Departajarea candidaților se va face în funcție de media examenului de Bacalaureat și de nota probei scrise la limba și literatura română a examenului de bacalaureat.

Pentru anul universitar 2021-2022, programul de studii va fi organizat doar în situația în care se va constitui o grupă de minumum 20 de studenți. În eventualitatea în care nu se va putea constitui această grupă, sumele achitate în procesul de admitere de către candidați vor fi restituite.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.