secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Procedură activare conturi Office 365 și email instituțional Intern FAA - Studenti anul 1 FAA licență și master

 

 

 

Pasul 1: Intrati în UMS Carnetul Studentului ( https://ums.unibuc.ro/ums/do/secure/inregistrare_user ) unde trebuie să verificați și să notați de la Date Personale , Contact -  adresa de email instituționalaseria și numărul cărtii de identitate introduse în sistem. În cazul în care nu aveți  seria și numărul cărtii de identitate introduse în sistem, trimiteți un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde să explicați că nu aveți datele din cartea de indentitate introduse in UMS.

 

Activare cont Office 365 

 

Pasul 2: Intrați la https://login.microsoftonline.com și vă autentificați (activați contul instituțional) cu: Utilizator:  adresa de email instituțională iar la Parolă: seria CInumărul CI și semnul * Exemplu AB123456*. Seria și numarul CI sunt cele aflate/notate la Pasul 1. Dacă nu reușiți conectarea după primele două încercări, trebuie să trimiteți un email și la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde să explicați că aveți datele în UMS, dar nu funcționeaza autentificarea la Office 365. ATENȚIE: La prima autentificare (adica la activarea contului) vi se cere obligatoriu, schimbarea parolei. Trebuie sa o țineți minte și să adaugați metode alternative de recuperare a acesteia (numar telefon mobil și adresa de email personala). 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.