secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

PRELUNGIRE INSCRIERE LA CURSURILE DE CERTIFICARE PENTRU PROFESIA DIDACTICĂ- NIVELUL I (INIȚIAL)

Conform OM nr. 3850/16.05.2017, absolvirea cursurilor de certificare pentru profesia didactică - Nivelul I (inițial), acordă absolvenților dreptul de a ocupa posturi didactice în învățământul preuniversitar obligatoriu constituite din discipline și activități didactice corespunzătoare domeniului studiilor de licență absolvite, cu condiția acumulării numărului minim de credite transferabile din programul de studii psihopedagogice, conform Planului de învățământ.

 

Taxa de școlarizare (pentru studenții care sunt pe locuri cu taxă), monospecializare - 1600 de lei, achitabilă în trei tranșe, după cum urmează: 500 de lei în anul I, 500 de lei în anul II și 600 de lei în anul III.

Important !!! Înscrierea se efectuează online, pe platforma dedicată.

 

Pentru înscrierea la examenul de admitere, candidații, studenți înmatriculați în anul I de studii în urma concursului de admitere, sesiunea iulie-septembrie 2020, vor accesa platforma de preînscriere online, în perioada 15-16 octombrie 2020, folosind linkul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenuYnDPq77ah3FAurujcwtSG1Gdc5YZOZwg870OlgMvQroLQ/viewform?usp=sf_link

 

EXAMENUL DE ADMITERE se desfășoară pe baza evaluării scrisorii de motivație cu calificativul ADMIS/RESPINS.

 

Procedura de înscriere poate fi consultată pe site-ul facultății: https://fpse.unibuc.ro/

 

 

IMPORTANT!

Candidații declarați ADMIS” care studiază la facultățile de profil pe locuri cu taxă, pentru confirmarea locului, trebuie să achite ½ din taxa de școlarizare a anului I de studii pentru cursurile de certificare în profesia didactică, respectiv 250 de lei. Taxa se achită în contul Facultății de Psihologie și Științele Educației -  RO51RNCB0076010452620069 -  deschis la BCR, sector 5. Pe chitanță trebuie specificate numele studentului(ei), facultatea de proveniență  și mențiunea ”Nivel I – anul I”.

 

Copia chitanței de achitare a taxei  se transmite pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la 5 noiembrie 2020.

 

Candidații care nu vor transmite documentul în termenul precizat vor pierde locul obţinut în urma concursului de admitere.

 

Candidații care sunt pe locurile de la buget la facultățile de proveniență nu plătesc taxă de școlarizare la cursurile Nivelului I. 

 

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1NZmrLHuXEDr2XAdV_Z5CTMsniJth7FYO

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.