secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Modalitatea de desfășurare a activităților didactice în semestrul I, anul universitar 2020-2021, în cadrul Facultății de Administrație și Afaceri

În atenția studenților Facultății de Administrație și Afaceri,

  

În ședința Senatului Universității din București din data de 16.09.2020, a fost aprobată modalitatea de desfășurare a activităților didactice în semestrul I, anul universitar 2020-2021, începând cu 5 octombrie 2020, în cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, astfel:

 

  • Ciclul I – Studii universitare de licență

 

Anul I, II – Cursurile se vor desfășura online, mai puțin cursurile din primele două săptămâni, ce se vor desfășura în regim „față în față”, conform orarului afișat pe site-ul facultății.

Toate seminariile se vor desfășura în regim „față în față” (1/2 grupă într-o săptămână, iar cealaltă jumătate în săptămâna următoare), conform orarului afișat pe site-ul facultății.

Anul III – Activitatea didactică se va desfășura exclusiv online.

 

  • Ciclul II – Studii universitare de master

 

Anul I - Cursurile și seminariile se vor desfășura online, conform orarului care va fi afișat pe site-ul facultății.

Anul II - Activitatea didactică se va desfășura exclusiv online.

  

Atât cursurile, cât și seminariile ce vor fi desfășurate în regim „față în față”, vor fi organizate cu respectarea normelor de distanțare fizică stipulate în Ordinul de Ministru nr. 5487/1494/2020.

  

DECAN,

Prof. univ. dr. Răzvan-Mihail PAPUC

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.