secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Practica tematică - Administrație Publică - Primăria Municipiului Braşov.

Ziua 1:
Pe data de 10 Iulie studenții noștri de la specializarea Administrație Publică au participat în prima zi de practică tematică în Administrația Publică Locală la activitățile desfășurate la Primăria Municipiului Braşov.
I-au avut alături și au purtat discuții privind structurarea funcțională a Centrului Civic și Mobilitatea Urbană în Municipiul Brașov cu domnului Cătălin Frangula-Pastor de la Agenția Metropolitană Brașov și despre impactului proiectelor de marketing urban asupra economiei locale cu domnului Mihail-Cosmin Albert - Public Relations Specialist la Primăria Municipiului Brașov.
 
 
Ziua 2:
În a doua zi a practicii tematice în Administrația Publică Locală la Primăria Municipiului Braşov, studenții noștri de la specializarea Administrație Publică au analizat alături de reprezentanții autorității locale dezvoltarea Municipiului Brașov și provocările întâmpinate și stadiul realizării Planului Urbanistic General.

Alături de noi au fost domnul Primar Allen Coliban, doamna Vice-Primar Flavia Boghiu, domnul Arhitect Șef Dragoș Oprea și doamna Raluca Baco - Șef Birou Urbanism, proiecte și sistematizare urbană.
 
 
 
 
 
Ziua 3:
În ziua a treia a practicii tematice în Administrația Publică Locală studenții s-au deplasat în satul Hărman, satul Prejmer și orașul Rupea, din județul Brașov, pentru a analiza folosirea fondurilor europene în dezvoltarea comunităților locale și impactul investițiilor în dezvoltarea economiei locale.
 
 
 
 
 
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.