secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Acces la bibliotecă, baze de date și cărți - în perioada stării de urgență

Studenții și cadrele didactice care doresc să împrumute în această perioadă cărți de la bibliotecile facultăților care funcționează ca filiale ale Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” pot transmite o solicitare în acest sens la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , în atenția doamnei Luminița Modan, coordonatoarea filialelor BCU.

BCU oferă, de asemenea, acces mobil la bazele de date științifice. Modalitatea de conectare la bazele de date științifice este detaliată aici: http://www.bcub.ro/cataloage/acces-mobil-la-bazele-de-date-stiintifice

 

Cauta cartile din biblioteca Facultatii de Administratie si Afaceri online.

In loc de * scrieti termenul dorit pentru cautare.


CAUTA PUBLICAŢIA DORITĂ:

http://cacheprod.bcub.ro/webopac/List.csp?SearchT1=*&Index1=Uindex04&Database=2&Location=BCU%2FBU25&SearchMethod=Find_1&SearchTerm1=*&OpacLanguage=rum&Profile=Default&RequestId=887071_3&QueryId=887071_3&Source=SysQR&PageType=Start&PreviousList=RecordListFind&WebPageNr=1&NumberToRetrieve=50&WebAction=NewSearch&StartValue=0&RowRepeat=0&ExtraInfo=SearchFromList&SortIndex=Title&SortDirection=1

 

 

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” va fi închisă pentru public în perioada 12 martie – 15 mai 2020, cu posibilitatea de prelungire, ca măsură de prevenție la situația generată de virusul COVID-19.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.