secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Acces gratuit pentru studenții facultății la cursuri in format electronic - platforma Moodle Student

Ne face plăcere să vă informăm că oferim acces gratuit pentru studenții facultății la cursuri in format electronic prin intermediul platformei Moodle Student.

 

Prin autentificarea la https://moodle.unibuc.ro/auth/oidc/ aveti acces la cursuri in format electronic din orice browser sau aplicația corespunzatoare telefoanelor cu Android sau IOS.

Pentru autentificare folosiți credențialele de la adresa de email instituțională.

Detalii la: http://www.faa.ro/index.php/stiri/558-adrese-email-institutionale-pentru-studenti

 Adresa de e-mail instituțională este de forma Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Parola inițială este formată din seria și nr. cărții de identitate / serie și nr. pașaport și simbolul *, introduse fără spații (seria cu MAJUSCULE).  Ex.: AA123456*

 Dacă nu reușiți conectarea după primele două încercări, informația utilă privind autentificarea se poate obține de la secretariatul facultății ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) .

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.